Om Fredesmark

Slå nye rødder på en naturplet i et livligt bysamfund

Forestil dig en hverdag, hvor du er omgivet af naturens beroligende effekt. Et liv i grønne omgivelser i hjertet af et pulserende lokalsamfund.

Fredesmark er en naturplet midt i Juelsminde, der gør det muligt for dig, at kombinere det bedste fra to verdener. En nærværende hverdag i et mindre bysamfund og glæden ved livet på en frodig naturgrund. Sæt dit eget præg på din nye bolig og realiser dine nybyggerdrømme. Tilvælg en simplere boligform uden for meget vedligehold. Eller gå aktivt ind i områdets nyopførte bofællesskab. Fredesmark er et område med plads til alle.

Bo tæt på dagligdagens gøremål. Fra indkøbsmuligheder til skole og den lokale sportsklub. Mærk kuldens helende sus i vinterbadeklubben, udforsk skoven på mountainbike eller opnå luftforandring i den lokale sejlklub. Dyrk de gode relationer og opdag værdien af et harmonisk liv, hvor samværet er i centrum. Nyd en hverdag sammen med andre og øjeblikkene hver for sig.

Lad roen forplante sig og livet vokse i fællesskabet. Flyt til Fredesmark.

Hvor stammer navnet Fredesmark fra?

Fredesmark er opkaldt efter Frede Christensen, som boede på gården, der oprindeligt lå på Fredesmark. Frede købte gården i 1972 af sin far, hvorefter han videreførte driften af gården, hvor han dyrkede forskellige afgrøder såsom kartofler. Frede er et velkendt og vellidt ansigt i Juelsminde, og i daglig tale har de lokale i mange år kaldt området blevet kaldt Fredes mark.

Et nyt boligområde med fokus på fællesskab

Fredesmark består af 42 parcelhusgrunde samt tre andre boligområder. De tre andre områder er endnu ikke færdigprojekteret, men det forventes, at der her opføres boliger, hvor der også vil være et stort fokus på fællesskab og godt naboskab. Når områderne er færdigprojekterede vil de blive offentliggjort her på hjemmesiden.

Hvem står bag Fredesmark?

Bag projektet Fredesmark står ejendoms- og projektudviklingsvirksomheden MORTENSEN. MORTENSEN er lokalt forankret i Horsens og udvikler både erhvervs-, bolig- og logistikprojekter i og omkring Horsens.

MORTENSEN har en ambition om, at Fredesmark skal være et samlingspunkt i Juelsminde, hvor det stærke fællesskab og den gode landsbyånd lever videre både i og mellem husene. I Fredesmark kan kommende beboere glæde sig til at være en del af et nyt område, hvor fokus er på natur, godt naboskab og skønne hjem.

Interesseret i at høre mere om Fredesmark?

Hvis svaret er ja, så tilmeld dig vores interesseliste, modtag mere information om Fredesmark og bliv kontakt af EDC for at høre mere om at bo på Fredesmark.

Tilmeld dig vores interesseliste
Jeg er interesseret i

Ved at indsende denne formular siger du ja til at modtage nyhedsmaile, hvor vi fortæller mere om Fredesmark. Du siger også ja til, at vi må kontakte dig på telefon eller e-mail i forbindelse med salget af grunde og boliger. Vi bruger ikke oplysningerne til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig interesselisten igen.

Mange tak. Du er nu tilmeldt interesselisten.
Hov! Der var noget der gik galt, prøv igen eller kontakt os på mailen.
…eller ring direkte til EDC
Kontakt Alex Mandrup og hans team i dag

EDC-teamet står klar til at hjælpe dig med at realisere dine nybyggerdrømme.